Letní legíny jako nezbytný společník v teplých dnech

Setkáváme se s nimi stále častěji, právem se těší oblibě snad po celém světě a s postupem času si většina žen už nedokáže život bez nich ani představit. Není divu, protože právě tento kousek oblečení nám poskytuje široké spektrum možností jak ho využít, nezabere příliš místa a navíc lichotí naší postavě. Ano, řeč je o legínách.

Buďte pyšná na své křivky

Dámské legíny mají opravdu dlouhou historii a zná je víceméně každá z nás. Jejich obrovským plusem je, že si je můžeme obléknout ve všech ročních obdobích a hodí se snad ke všem příležitostem. A co víc, s naší postavou dokáží mnohdy opravdové divy. Legíny se vyrábějí především z elastického materiálu, který se přizpůsobí naší postavě, a zároveň nám poskytuje i funkci stahovacích kalhot. Báječně vyrýsují naše křivky a zakryjí nedokonalosti, ať už jde o celulitidu, nebo jiné ženské nešvary.

Nebojte se experimentovat

Pokud stále váháte, zda si je pořídit, odvažte se a alespoň je vyzkoušejte. Legíny nám skvěle poslouží zejména v létě, protože si je můžeme obléknout na nespočet mnoho způsobů a necítíme se v nich svázané. Nejlépe vypadají například v kontrastu s delší a prostorově výraznější tunikou, která úžasně podtrhne úzký vzhled nohou. Chybu neuděláme, ani pokud si je vezmeme ke kratší sukni, nebo šatům. Kratší délku zvolíme hlavně kvůli dosažení prodlouženého vzhledu celé postavy. A pokud je chladněji a vy toužíte obléct kraťasy, už víte kam sáhnout, jelikož i v kratších délkách jsou legíny k dostání. K oživení jednoduchého a samostatně nošeného fádního trička, jsou zde speciální sestřenky kalhot. Novinku nazýváme „jeggins“ (což je kombinace slov jeans a leggins, tedy džíny a legíny). Věrně suplují kalhoty, a pokud je počasí více než příznivé a my chceme dosáhnout vzdušnějšího pocitu, oceníme je. K dostání jsou s kapsami i bez, zdobené, tolik módní ošoupané a pro milovnice klasických riflí jsou fantastickou letní alternativou kalhot. Tento typ legín si získal mnoho fanynek a rozhodně stojí za vyzkoušení!