Zkuste bílé legíny a buďte neodolatelně něžná

Každá žena, ve které se skrývá nespoutaná dračice, občas ráda působí nevinně. Snažíme se být silné a odhodlané, ale co si budeme povídat, někdy se nám hodí působit navenek trochu zranitelně, třeba jako nádherná porcelánová panenka. Muži se k takovým ženám chovají nesporně galantněji a všímavěji. A to se nám líbí, co říkáte?

Čistě bílý dojem dělá divy

Co se módy týče, svěží a decentní vzhled nám zajistí zejména barvy světlé, nebo nejrůznější odstíny bílé. Hlavně v létě saháme do skříní v první řadě po oblíbených šatech, sukních a v posledních dnech se staly hitem i topy, tílka, nebo tuniky v pastelových odstínech. K těm se bezesporu skvěle hodí dámské legíny. Aby výsledný vzhled působil doopravdy čistě a nevulgárně, doporučuje se zvolit legíny buď bílé jednobarevné, nebo s jednoduchými motivy. Pokud bychom zvolily legíny příliš barevné, výsledný efekt by vypadal spíš lacině, než rafinovaně a sexy.

Výběr je jen na vás

Legíny jsou na trhu snad ve všech velikostech, materiálech a je jen na vás, jaký si zvolíte. Bílé legíny vypadají ohromně doplněné jemnou kraječkou, nebo v délce těsně pod kolena – capri. Pokud si vyberete tento typ legín, dejte si pozor na příliš dlouhý svršek, celý outfit pak viditelně zkracuje postavu. Vhodným doplňkem jsou již zmiňované svršky v pastelových barvách, nebo zdobené proužkem. Při volbě bot sáhněte po těch s vysokým podpatkem, a pokud se v nich necítíte, obujte baleríny. Boty by opět neměly narušovat mírnost outfitu, volte je tedy také ve světlých, nebo kovových barvách. Je-li chladněji, skvěle bude vypadat bundička kratšího střihu, nebo džínového materiálu.
Nejvíce se bílé legíny hodí ke sportovním příležitostem, k teniskám a krátkému tričku se vám budou zaručeně líbit. Opticky zvětšující účinky bílé barvy perfektně vyvažuje schopnost legín stahovat postavu, a tak tento odstín rozhodně nezavrhujte. Věřte či ne, skrývá mnohá překvapení.